jag har lurat mig själv för många gånger nu

hade tidig matte och prov på idrotten på morgonen så slutade tidigt idag, såå skönt. gick på stan en sväng med amanda, petra och fanny innan jag tog tåget hem. har testat och klurat lite ideér till en bal uppsättning till hanna, det gick as bra så nu är det klart liksom. har legat i sängen resten av eftermiddagen och lyssnat på kings of leon och håkan, för jävla bra. snart blir det vofflor, tjing!


Mr. Brightside

är hemma idag igen. mår bättre iallafall, skönt de. missar dock matchen, oskönt de. laddar upp till lördag istället när vi ska åka och spöa örebro borta! ska plugga lite nu eftersom jag har prov imorgon sen ska jag fixa till mig lite och gå ner och kolla på matchen iallafall.


du har en gammal själ som vet vad du klarar av

¨
jag vill ha sommar, smultron och bli brun nu tack

sjuk igen, ont i magen, lite feber, hals ont och täppt i näsan. så jävla typiskt med kval match imorgon. va hemma från praktiken så har legat i sängen hela dagen. har försökt pluggat men har inte gått så bra så har kollat på satc och sovit. kan behövas det också ibland. 



lilla lady



En liten ros med ett hål i sin själ
Som gjorde rätt men av dåliga skäl
Hon hade drömmar om status och flärd
Men hon blev slav för sitt eget begär
Hon vet inte vad hon känner för
Lågan slocknar utan tändstickor
Du är bäst nu men du var bättre förr
Våra brister gör oss till människor


vi träffades liksom på chans

helgen har varit kanon. firade hanna på fredagen med skönt folk, blev en ganska lugn kväll eftersom jag jobbade och hade kval på lördagen, som vi vann med 6-1, för jävla bra. softade med frida alicia hanna och sofia igår, trevligt. det slutade med att jag sov i soffan eftersom ingen ville sova i mitten. haha såå töntiga.
firat mamma lite nu på morgonen och snart ska jag fixa i ordning och gå ner till idrottshallen och kolla på dam matchen. sen kommer mormor och morfar hit, mys


och varje moln är trasigt, du räknar allt sorgligt



har precis fixa klart mig för skolan och ska glida iväg mot tåget. skapligt dryga lektioner men det är ju förjävla skönt att det är fredag iallafall.

I can see the colors of the rainbow and I can feel the sun on my face, I see the light at the end of the tunnel and I can feel heaven in its place And thats the sign of a victory

förlorade matchen igår med 8-7, la mig i sängen runt halv tolv och har sovit för lite. försov mig, stressa iväg till tåget för att ha en lektion, idrott, vi hade body pump och jag trodde jag skulle dö på bussen. men min snälla pappa kom och hämtade mig vid stationen iallfall.

har fräcshat till mig och mitt nuvarande korta hår där det åkte yttligare 4-5cm igår. blir nog kortare snart.
ska ner till sjukgymnasten vid två sen efter det ska jag ner på stan en snabbis med nina sen ska vi hem och få tårta hos häni. efter det blir det erkan.
fullspäckad dag jomensvisst









det här är världens bästa vän och idag blir hon 16 år. så nu betyder det att jag inte kan kalla henne liten, iallafall inte på ett tag. hon är som den lillasyster jag aldrig fick och hon är guld värd.  love u

I do it every time, you're killing me now And I won't be denied by you, the animal inside of you



haft en trevlig förmiddag med nina med massa musik, mat och solsken. vädret <3
kanske ska ut och övningsköra en snabbis med pappa innan samlingen,är väldigt taggad till matchen faktiskt.
efter matchen åker jag hem till erik. fett

fick syn på svalorna dom kunde lova vackert väder

nu tar nina och jag en promenad till coop i den underbara vädret för att inhandla en riktigt hejdundrande frukost!

och jag böjer mig framåt när jag går här bredvid och jag håller upp handen för att gömma mitt liv för så länge som jag kan komma ihåg har det funnits ett klister som fastnat på mig

stressade iväg i solskenet imorse till praktiken och efter en helvetesmorgon gick det bra iaf.
har städat lite snabbt på mitt rum och nu ska jag låta matematikens under flöda i huvudet. vi får väl se hur de går.

Look for the girl with the broken smile and Ask her if she wants to stay awhile

ligger hemma och är helt död. har jordens huvudvärk, ont i halsen och täppt i näsan. sjukt drygt att jag aldrig kan bli frisk.
umgicks med mina fina flickor hanna och alicia igår, vart mysigt tjejsnack och mycket godis, 1kg för att vara exekt. lika bra.
kom hem från jobbet för ett tag sen och nu ska jag titta på någon dålig film på tv.
hej

nästan som en tavla över rätt och fel

ligger i sängen och är fortfrande arg över att andra datorn la av som jag hade skrivt min engelska uppsatts på och inte hade sparat. så nu har jag nästan skrivit om hela igen. ska skriva in svenska novellen, erbetsmiljön uppsattsen och en engelska berättelse också. mycket att stå in när man ligger hemma i feber. igen.

jag fuckar upp ditt organiserade liv

va inte så kul att gå upp efter ett otroligt soft lov. det gick bra i skolan iallafall. vi färgade ögonfransar och bryn på varandra i princip halva dagen, fick mitt hår avklippt en halv dm, sen gjorde vi klart uppsättningarna till visningen i helgen. hade utvecklingsamtal också som gick bra sen drog mami och jag till ikea och köpte min efterlängtade madrass och hyllor.
nu ska jag städa på mitt rum och fixa till mina naglar, tjing

5

ligger halv död i sängen med frida och hanna. igår vart det thai mat och mys med natha alicia nina frida och hanna, bra tjejer det där.
ska snart kliva upp och städa lite osv sen ska jag laga supermat åt mig och hanna så vi blir väl förberedda till matchen. sen bär det iväg på party i järlåsa. fett


jag har en vän, som är lika blåögd som jag

trevlig kväll igår med tacos, twister, ted gärdestad och trevliga människor. hanna, jag och frida va inte i sängen förens halv fyra. sov till halv ett sen gick jag ner på stan med frida och solade med max och nu sitter jag i köket med hanna och lyssnar på soft musik och äter choklad bollar som hanna har bakat och ett stort glas apelsin jucie. livet leker



i'm a free bitch baby

har precis slängt i mig världshistoriens sämsta nudlar, överkokta och degiga. mums liksom.
har startat igång diskmaskinen för första gången, huuur grym. dammat och gjort fint har jag gjort också.

ska fixa i ordning mig nu sen ner till sjukgymnasten sen ner på stan en sväng.
plusgrader och solen skiner, känns som en jävla bra dag alltså



Och när paniken bryter ut, ler du svagt och viskar till mig; Du är värd att dö för

har haft en trevlig dag i stockholm med hanna och anna, mycket pengar som har försvunnit men de va det fan värt.
stressade från tåget och drog på träning. de va as skönt att träna eftersom det va typ två veckor , jävla förkylning.

nu har jag städat hela mitt rum, as stolt, hittade tusen spänn också. det satt ju inte helt fel!
imorgon vinkar jag av min föräldrar till norge. tur nog får jag hanna som sällskap.
några bra tjejer kommer hit på tjejkväll imorgon också, fett.

1

nu springer jag mot gula bussen och far hem till erik, hej!

just be a queen

va på ikea igår för att inhandla hyllor, kom hem med en för alla andra va slut så nu är det fortfarande kaos på mitt rum. hann iallafall övningsköra lite igår också, mamma va liv rädd. förstår henne lite när jag frågade vilket som va höger och vänster, va ju så himla nervös.
nina va hem hit också och vi har planerat när vi ska dra till funäsdalen, så nu slipper ni mig här i sala hela v11.

har precis skruvat ihop en klädställnig två gånger eftersom jag satte det mesta åt fel håll osv. men nu är den hel men sne. får duga så länge. har för lite kläder på den så imorgon drar jag med hanna till stor stan. fettt


RSS 2.0