nu drar jag

tack frida för headern!

nu har jag packat klart det lilla lilla lilla jag får ha med mig. och tro mig det är svårt att packa lite för jag tar alltid med mig så jävla mycket. men fick iaf ner mina saker i sala väskan. eller pressa ner min saker i väskan.
nu har jag proppat ipoden med massa bra musik och packat min väska som nu heter läx-väskan. so arbete ska in och kemi prov efter lovet. orkaaaa!
men nu ska jag släcka i mitt rum och stänga av datan och gå och sätta mig i bilen.
tagga för att åka skidor igen nudåra, kommer hem på tisdag.
och juste, det finns ingen tv, internet eller nånting i stugan där så jag komemr typ dö. jag mobilen och ipoden blir bästa vänner forevha :)  
hörs på tisdag kära ni!

hejdå sverige, hello norge!

 


true colors


romme

hej

kom nyss hem från romme och jag är heeeelt slut.
hela dagen har varit galet rolig! det blev buss resa dit. nina och jag satt och sjöng hela vägen. när vi kom dit så åkte jag mest med nina, jesper, nico, fredde ,adde, johan och lugg i backen,  skogen och hoppen.
haha vi hade hur kul som helst när vi åkte i skogen. alla åkte på varandra, tappade skidor & stavar och en efter en ramlade. haha men jag laddar upp liter bilder och så nu ist för jag är för trött för att skriva allt som hände.



ninas och min superlista
















lugg tog en flyg tur på ca 4m


ohja, nina åkte in i ett träd.. två gånger




slitna killar


sliten tjej

/ -10 ekebyskolans 9or


pluggisch

hej hallå!

har nyss ätit mat med min familj och ninapina.
haha innan maten så kollade vi på dum, dummare. känns som min och ninas film direkt! haha och nina har inte sett den! jag har kollat på den typ 100 ggr med pappa så vi kan den utan till så jag fick spelnär nina sa att hon inte hade sett den. haha! det är så jävla skön.
nu ska vi plugga engelska för vi har prov på torsdag, inte kul. sen ska vi till ica och handla massssa mat tills imorogon!

pluggapluggapluggaplugga

morning

oh yes jag har sovmorgon!

ska snart äta lite frukost och packa väskan sen är jag faktiskt klar, kommer ändå komma försent men det är en annan sak. det är faktiskt ganska skönt att va klar såhär tidig, eller jag är ju inte riktigt kla men ah :)

idag följer nina med hem, vi ska plugga och fixa lite tills imorgon. hon sover här sen halv åtta i morgonbitti bär det av med buss för alla ekebys nior (eller nästan alla)till romme och öser som bara den. skolan betalar allt också, gratis är gott!
och nina & jag är ju världens bästa spotylista så det blir inte en tyst minut imorgon inte! det ska bli så sjukt kul. och kameran ska laddas och andvändas så det kommer bilder!








dagens
tröja- h&m
thigts- gina
halsband - cornelia


bye


happy girl




snö

hejj

jag dog imorse när jag tittade ut, det är ju hur mycket snö som hellst ute!
jag som vill ha sommar.. tänker ändå skicka efter mina bikini snart iaf och lite andra sommar kläder tror jag.

jag gick ut efter frukosten fast jag inte va så sugen på de men niklas, jens och markus va ute och lekte så då passade jag på att knäppa lite kort och så. det va as länge sen jag gjorde det. vet inte riktigt varför jag inte har gjort de heller. för liksom jag tycker det är as kul och så. får väl börja göra det igen :)
idag vet jag inte riktigt vad jag ska göra, philip kanske skulle komma men vet inget än.
vi får väl se vad som händer!

hejs


 
haha kolla foten


lördag

hej

jag har sjuukt tråkigt! är typ sjuk IGEN. det är alltid så att jag är frisk i typ två veckor och sjuk i typ två veckor osv. janne sa att det kan va så att jag är övertränad men jag tycker inte att jag är de. snarare tvärt om isånafall, känns inte alls som jag är i form. och jag måste börja äta bättre (och mer) och sova mera.jag har inte sovit ordenligt på 3 nätter nu, jag dör. och i natt kunde jag inte andas för jag va helt svullen i halsen, as läskigt och jobbigt!
philip kom iallafall förbi en stund, jag blev mycket mycket gladare. vi kolla på oth och hade de mysigt :) jag har redan kollat klart på femte säsongen! hemskt :( haha nej men jag fastnar verkligen, helt sinnes. och nu har philip också lyckats gjort de haha (Y)
gjorde om lite på bloggen nyss, inte världens bästa och den är skit tråkig jag vet men nina har inte gjort klart den rikitga header än :( skynda på lite nu va! hihi

nu ska jag leta på nå godis eller något och titta om one tree hill!

bye

fredag

sitter just nu i sängen med nina och kollar på one tree hill, älskare!
så jävla skönt att det är fredag. hade verkligen en skit skoldag idag. allting gick fel och jag va hur trött som helst.
aja hade match i västerås idag mot rönnby, vi vann med 4-3 :) skapligt chill!

imorgon ska jag stå i kiosken för herrarnas match sen ska jag nog va med philip. han har lov den här veckan bara för han går i uppsala, jag är avundsjuk.. fast jag har mitt lov kvar sen ha ha ha :)

alltså jag är helt slut i huvet så jag vet inte vad jag ska skriva

hejs

onsdagg

hej

haha känns som det vart ett ganska oseriöst inlägg igår. heh I'm sorry :)

philip åkte nyss, vi har kollat på oth och typ legat och halv sovit. sen kom mina kusiner thindra och vincent, as söta små ungar älskar dom! haha men vi busa lite med dom osv. och philip är ju också liten och söt haha ville bara lägga till de :)

efter skolan idag så gick jag och kollade på fotbollsturneringen med hanna, ronja och bella. nina spelade ju med sitt norrbylag hah.. dom vann i alla fall med 3-0 även fast man inte trodde det ett tag. 3 mars så har mitt lag första matchen, alltså min klass har ett lag som är med. kondomen sprack-9(M)isstag heter vi, adde kom på det. haha det lite roliga i det hela är ju att vi är 9st och vi går i 9M. smart adrian (Y)

nu ska jag duscha sen va lite social med min familj.

sjeh

hakuna matata

amen tjena

kom nyss ifrån duschen för alla som ville veta de!
haha men aja, för typ en timme sen kom nina och jag hem från uppsala, det blev liet grejer köpta inte mycket alls men jag är nöjder. det blev ett par tights, örhängen, solglasögon(!!) och ett par byxor som man åker skidor i. och vad håller SJ på med egentligen? alla tåg är typ försenade med en timme. fast nina och jag tog ett annat tåg som gick en halv timme efter beräknad tid så det va lungt.
och det som gick hem va på prick och punkt i tid så jag ska väl egentligen inte klaga. men jag tänker ju på alla andra stackars människor som måste vänta så jätte länge.. nej det gör jag inte men man skulle kunna göra de om man va lite omtänksam :) haha nina och så har ju sina underbart roliga stunder, hon försökte pröjsa hem resan med en bio biljett. det funkar dock inte, han som skulle ha biljetten bara skattade. men i själva verket va det så att nina ville bjuda ut honom men hon fick dissen. sorry dudee! hah nej skämt och sido.

nu ska jag gå och äta något för jag är såhäääääääär hungrig och sen ska jag titta på so you think you can dace. och ja juste, grattis på fettisdagen!

hejs


time for school

hejsan!

klockan är fem över nio och jag är typ klar för skolan. synd bara att jag börjar om en timme haha.
men det är bättre att va tidigare än senare som min mamma alltid säger!
mamma kom in på mitt rum igår och va hur glad som helst så det första hon säger är
 - Jag fick jobbet! :D 
high five mami! haha

igår pluggade jag typ hela efter middagen, gjorde klart både matten och engelskan, duktig tjej.
nina gjorde världens bästa spel lista med mina och hennes bästa låtar, haha bara sånadär gamla låtar som; boom boom boom boom i want you in my room, du är så yeah yeah wow wow, vi drar till fjällen fets hela kvällen m.m ja man hade bra musik smak när man gick i 2 :) och har det fortfarande verkar det som haha.

idag så åker nina och jag till uppsala direkt efter skolan. nina ska köpa present till famlijen i USA och så ska vi kolla på lite grejer till fjällen också, gud va jag läääängtar!
för dom som inte vet så ska jag och nina till funesdalen v.12 och fullständigt ösa och ha jävligt kul!

nu ska jag packa min väska och sätta på mig ett par till tights(?) sen gå till skolan.

cya

arg tjej

alltså ah hej

jag är så arg så jag skulle kunna ha sönder något! om man säger såhär så kan man diskutera hur bra och dålig min engelska lärare är.. jag går mer åt det dåliga. ronja och jag är försenade med en engelska uppsats och vi ligger inte så bra till, damp. aja det löser sig vell..

har nyss ätit en stor skål med glass och min träning blev inställd, det känns sådär!
och nu fryser jag så mycket efter all glass så nu blir det nog varm o'boy och läxor.
har matte prov på onsdag så måsta plugga klart till de och skriva my opinion till engelskan som ronja och jag ska redovisa imorgon, helt oförberedda. yeess.
och jag saknar sommaren något otroligt! är verkligen skoltrött. skönt att det snart är lov, tyvärr ingen sommar men alltid nått :)

cyaa


r och jag i sommras

home

kom nyss hem från philip. vi låg och kollade på film och hade de allmänt mysigt.
bästa alla hjärtansdag på läääänge! åh jag har världens underbaraste pojkvän :D hihi

åt nyss wok och nudlar till middag, älskare! nu ska jag lyssna på min lille bror när han läser sin läs läxa, duktig syster (Y) efter de ska jag bara chilla med min famlilj sen blir det nog sängen.

hejjj


♥-dag

glad alla hjärtansdag eller nått.
haha jag tycker den här dagen är lite överskattad men vafan :)

igår så åt jag tacos hemma hos våra grannar med familjen. sen gick hanna och jag över till mig och kolla på meodifestivalen. fast vi bytte kanal ganska snabbt, det är ju as tråkigt! så vi satt och kolla på AFV istället. det är istället sjukt roligt haha! när det av slut så kollade vi på sunes sommar. oj oj oj håkan är min nya idol tror jag :) sen somnade vi typ vid ett någon gång. och imorse va jag så snäll så jag gjorde frukost på sängen åt hanna. hon har ju stukat foten stackarn så hon haltar runt lite snyggt :)
nu blir det dusch & fix och senare ska jag hem till my loverboy.

hejs

ohja

haha jag har inte gjort nånting idag. bara legat och kolla på tv, hunnit kolla på sex in the city filmen och så.
och ätit massa godis och bara tjockat mig.
har nyss fixat mig lite smått och ska iväg och handla lite sen hämta hanna sen hem till mig.
så det blir myskväll ute på landet! haha.. det funkar ju det med ju :) hanna sussar här så det blir skitsnack och film all the night!

cya


såå seriös


Yeah yeah, wow wow


godmorgon!

jag har inte skivit på typ två dagar nu men jag la bort min datan för jag skulle få plats med massa annat på mitt lilla bord och sen har jag helt glömt bort den! för annars blir jag alltid påminnd att jag ska skriva osv. så nu ska den stå uppe jämt :)

hade match i Örebro igår, jag va med fast jag inte mådde så bra men va gör man inte för laget.
det blev bussresa dit, det är så sjukt mysigt! Nina följde med också och kolla, fast egentligen va det ju donken som lockade på vägen hem, eller? ;) haha! vi vann iallafall med 5-4. sen kom vi hem typ halv ett och då skulle nina kolla på trolltider som hon hade tjatat om hela dagen. Hon somnade efter fem minuter.. haha lilla gumman.

idag ska jag bara chilla, nina sitter just nu och pluggar. hur orkar människan? nej men hon är dukigt :)
senare ikväll ska jag va med hanna, länge sen nu :( men hon kommer typ hem vid sex tiden för hon är och kämpar och sliter i sm (fotboll alltså) med dom andra i laget. dom vann första matchen sen får vi se hur det går senare.

cya


nåt gammalt, nåt nytt, nåt lånat, nåt blått

hello

hemma idag igen fast jag egentligen inte är så sjuk, har inge feber och är inte lika täppt i näsan heller. så jävla skönt! har bara den hemska slemmet kvar. fast tar någon slemhost medecin som smakar godis som jag ska ta tre gånger om dagen några dagar farmåt. så fr vi se om det blir något bättre med de.

gick upp runt tio och åt frulle och satte mig och kolla på So you think you can dace. herre gud av underbart det pogramet är! blir as sugen på att börja dansa, har tänkt på det jätte länge men jag har liksom ingen tid. vilket är sjukt tråkigt. får se om det bli någon ändring senare när jag börjar på gymnasiet om jag börjar i någon skola i v-ås och så. isånafall vill jag typ börja på lyrical dance eller något liknaden. ÅH, JAG VILL DANSA NU.

jag har hunnit kolla på I taket lyser stjärnorna också. en av dom bästa fimler jag har sett jag ligger och grinar ifelra timmar känns det som haha.
nu håller jag på med att plugga matte, vilket inte går så jätte bra fasta vid face sen va det slut på pluggandet. haha inte bra alls!
lite senare kommer philip hit så ska vi kolla på a walk to remeber, underbar film det med.


cya




jag skanar min häni! hahah såhär fina kan vi va ibland..

sick

hehehej

hade feber igår och imorse när jag vaknade så va det ingen skillnad, fortfarande feber och helt igentäppt i huvudet. Och då menar jag HELT HELT HELT igen täppt. Både i halsen och näsan, världelöst!
Jag gick iallafall till skolan och gjorde nationella i svenska, läsförståelse.. jag har varit sämst på det ända sen jag gick i fyran! oj oj oj.. men som tur va hade jag tagit med mig godis,vatten och ipren och innan jag gick så laddade jag näsan med nässpray så man slapp sitta och snora ner hela provet, gud så smart jag é.
Hoppas det gick bra iallafall. På torsdag så är det nästa prov som då är skrivning. vilket jag är lite bättre på faktiskt. Då ska jag ladda med ännu mer godis eftersom det är i 3 timmar vi ska sitta!
Men egentligen är 3 timmar as lite för man ska hinna skriva en novell eller något liknade, jag kommer aldrig hinna..
Nu ska jag plugga matte för jag har prov nästa vecka och jag SKA skriva vg så det är lika bra att sätta igång nu.

cya

Well I say..

det här kommer gå åt helevete men ska försöka blogga så mycket jag kan, igen hah!
det är typ fjärde gången jag skaffar en blogg och ja det gick inge bra alls men kände att det skulle va kul att testa en gång till. femte gången gillt? eeh.. eller nej det kanske är fel.
men min underbara vän nina ska iaf göra en lovely header åt mig och fixa och trixa eftersom jag är kass på det så den jag har nu får duga så länge!

cya


RSS 2.0