valborg

är hemma hos sofia och fixar mig med henne och hanna. snart kommer nina också sen ska vi hem till niklas och grilla där som jag redan har skrivigt!
håller tummarna på fint väder och en väldigt trevlig kväll, kanske kommer bilder sen om jag påminner sofia om kamerna.

love

är detta ett skämt?!

laget
träningsmatch kl 11 lördag. mer informatinon kommer senare på hemsidan

!!


pokerkväll i vårby gård

sitter med lagomt kladdiga om händer med häni, vi gjorde nyss en sockerkaka med min välrigt irriterade bror. nej men han är söt. ibland..
har haft världens drygaste idag idag, skulle haft skolbio i två timmar på morgonen. dvs missa engelskan och haft lunch på matten men NEJ, vi hade ju redan sett filmen så vi skulle gå på alla lekitiner som vanligt medans två andra 9or fick gå. kul, kul! efter det gick allting åt heelt fel håll. åh! whatever
tror jag har bestämt mig vad jag ska ha på mig på valborg, beror lite på om det blir varmt eller inte. planerna är att jag och några tjejer ska grilla hos niklas med några killar, mysigt som fasen!
synd bara att man går i skolan på dagen...

love

pilatusboll= träningsvärk

jag sitter just nu på mammas nya pilatusboll och jag känner verkligen hur det tar i ryggen! en kompis sa till mig att hennes kompis satt på en pilatusboll när hon satt vid datan och några veckor senare hade hon fått as bra hållning så jag tänkte testa det.
har varit och skämt bort mitt hår hos frisören med massa inpackningar och sånt, topparna är nya och fina och om två veckor ska det slingas, kanoners!
nu ska jag gå och ta mig ett stort glas vatten och skiva upp en apelisin

love


dagens inköp









tänkte mycket på vad jag skulle kunna ha i sommmar och så eftersom det inte är långt kvar till sommarlovet, fyfasen va skönt! det ända som fattas nu är ett par härliga killer heals och jag får panik på hanna som tänker köpa mina älsklings skor.. buhuu

beautiful day

roligt att vakna halv 10 när man har studiedag.. inte lika roligt som att vakna av att man har ont i ryggen och kan inte somna om.. tur att det är as bra väder ute iaf. lovely
va uppe vid månsan och grilla med några igår, helt okej kväll faktiskt.
och min underbara pappa som kom hem igår hade med sig toffe och världens godaste milka, mummms.
hanna och jag hade tänkt dra till västerårs idag men vi får se hur det är i hennes fot och så. jag måste verkligen hitta någonting att ha på valborg, men vi får se vad som händer!

kram

sunshine

blev inget inälgg igår eftersom jag var i stockhom igår med laget. vi spelade en träningsmatch mot ingarö, vi vann med 2-1 wiho sen blev det dusch sen bar det av mot grönan. jag åkte fritt fall för första gången i mitt liv haha stolt tjej. jag hade as kul även fast alla ville åka allting som snurrar så förbaskat mycket som jag inte ens kan titta på utan att må illa.. men självklart så blev det berg&dalbanan, lilla frittfall, kvasten, lustiga huset osv. alla åkte radiobilarna i slutet, det var nog dagens höjdpunkt.
nu har jag städat halva huset och lagat mat åt mina bröder snart kommer pappa hem från barceolna, ville inte ens tänka på hur brun han är..
blev inget inälgg igår eftersom jag var i stockhom igår med laget. vi spelade en träningsmatch mot ingarö, vi vann med 2-1 wiho sen blev det dusch sen bar det av mot grönan. jag åkte fritt fall för första gången i mitt liv haha stolt tjej. jag hade as kul även fast alla ville åka allting som snurrar så förbaskat mycket som jag inte ens kan titta på utan att må illa.. men självklart så blev det berg&dalbanan, lilla frittfall, kvasten, lustiga huset osv. alla åkte radiobilarna i slutet, det var nog dagens höjdpunkt.
nu har jag städat halva huset och lagat mat åt mina bröder snart kommer pappa hem från barceolna, ville inte ens tänka på hur brun han är.. kul att träffa han igen iaf!
love

dagmamma

vaknade av ryggont, inte det skönaste. så fick gå upp halv elva medan hanna fick fortsätta med sin skönhets sömn. lyllos! aja nu har jag hunnit göra igording en pasta sallad med massa gott i och packa mina väskor osv. ska bo hos mormor och morfars lägenhet i helgen, dem åker ju till Turiket idag och jag är skapligt avundsjuk.. ska iaf va barnvakt med nina åt min lille bror nicklas med henne medans min mami ska ut och roa sig, det är hon värd :)
ska som sagt åka snart och hanna sitter och broderar, det är hennes favorit syssla, de är sant.

love


irriterad är bara för namnet

ja vilken helvetes dag. nationella vill jag inte prata om, vädret har jag inte heller lust att prata om. så vi skiter i det!
det blev ingen spring träning för mig idag, var alldelse för trött. spelade iaf skol match, vi vann med 3-2 så vi är i finalen. möter ninas lag så det blir skoj. undra vad vi kommer vinna..?
nu ska jag gå och skära upp en apelsin och sätta mig i soffan med mami ♥

kram


dun jackan?

vilket väder! usch jag blir deprimerad.
inte så taggad för nationella nu precis, men jag har ju dextron så det här kommer gå bra. hoppas jag. nu ska jag packa min väska sen dra till skolan. jag ska ha min dun jacka på mig.. förra veckan satt jag och sola i linne.. så kan det va, aprilväder!

love


andra avenyn

nu drar jag mig mot tv, tjing

samma lika, typ

ingen intressant dag alls, finns ingenting att skriva om.
hade samma vanliga tråkiga långa onsdag. kollade på skol match efter skolan för nina och dem spelade mot lärarna, dem vann så nu måste jag ge johannes en glass.. hade utvecklings samtal sen det gick ganska bra, inget speciellt. som allt annat. inget speciellt.

något som är superduper bra för dem som är som mig som inteeeee kan stava, eller jo jag kan ju hyfsat eller vad säger du hanna? whatever, det finns en sida som man kan kolla om man stavar rätt den finns här. så nu kan du ju glömma hanna att du kan hålla på att driva med mig mera, sug på den du!


kram

.


tisdag

alltså vilken dag. ronja tvinga upp mig kvart över sex, tror jag inte har gått upp så tidigt på läääääänge. fixa oss sen iväg till skolan och ta spex-foto, jag är inte nöjder. killarna va iaf söta små nördar.
slutade halv två, hur skönt som helst sen hem och äta llite sen kila iväg på träning. träningen gick inte kanoners, så kan det va ibland.  sen hem duscha & osv och nu har jag smällt i mig flera hundra knäckebröds mackor.lika bra.

kramis

havreboll

ligger i min kära vän ronjas säng och väntar på att hon ska äta klart. hon har sparat en havreboll till mig, BIG LOVE. så nu ska jag äta den, ja ronja jag ska hålla mig över locket, sen ska vi kila hem till hanna och hämta lite kläder och sånt sen hem och chillaaaaa igen.

great dude

måndag

ännu en dag av klarad av VT10, inte långt kvar nu alltså!
sitter och pratar med hanna i telefon nu, hon sjunger ganska fint. ibland. oftasft inte.. ska hem  till ronja senare och sova där, va ett tag sen nu så det ska bli mysigt. har spex-foto imorgon så vi ska fixa oss tillsammans och så. vi har as tråkigt tema, killarna ska va töntar och tjejerna ska typ vara tuffa/hårda. ingen större skillnad då liksoooom. jag tyckte vi skulle ha dagis tema, mycket bättre om jag får säga det själv.

nu ska jag göra mig en toast sen packa lite

kram

 
mamre bruden forevha


naj naj naj

hade match mot franke idag i västerås, men den blev typ inställd..whatever.
har tagit mig ett varmt bad och ätit upp mina skittles, snyft, så nu är jag gladare. har ingeeeeeeen aning om vad jag ska göra, blir väl en lite promenix eller något liknade.

kram

true friendship never disappear


















stockholm

nu har jag fixat färdigt mig och snart drar jag till stockholm för att träffa släkt. sen kanske det blir ut en sväng på barkarby om vi hinner :)

ska lägga in bilder sen på mig och hanna från igår!

kram


är med världens drygaste unge

HANNA JUHLIN gott folk. visst hon kan lura er med sitt gulliga ansikte och sitt söta skratt men under masken bor en djävul med horn och fasande blick. de är sant.
fast nu är hon normal igen och då är hon ju faktiskt rolig att va med, trevliga lilla hanna :) det är därför jag gillar henne för att vi är så lika, vi har lika sidor liksom.

hade nationella i matte idag, det gick faktiskt ganska bra. säger jag nu och så för jag säkert ig bara för det. hade bara två lektioner idag så det har varit asss chiiiillll. drog hem till ronja med hanna sen en stund och vi gjorde det man alltid gör hos ronja, sitta och prata om allt och alla vid henns köksbor, mysigt ju.

snart kommer mormor och morfar över på middag sen ska hanna och jag fortsätta det vi är bäst på, chilldryga.

haleluljha?

ännu en dag avklarda, jabbadabbadu, eller något. känns som jag har haft alla lektioner man kan ha. fast det hade jag ju inte menni fattar poängen dåra. det ända bra va att svengelskan va inställd så kunde sitta ute i solen och pressa, har faktiskt fått lite färg uppe på bröstet och så inbillar jag mig att min händer har blivit brunare fast dem inte det.. och så när man sitter i paradiset har precis sluckat en päronsplit och känner hur det bränner i fejjan/bröstet och har bästa musiken på så manbara känner att man vill ställa sig upp och skrika HALELULJHA så får man två deceliter vatten över sig... sen när man ställer sig och och skriker AHHHHG ist för HELELULJHA och fattar vad som egentligen hände så kommer fredde och jesper fram skarttandes. två bokstäver åt er: D Ö
nej då ni behöver inte dö men ni kan ju gå och bada eller något om ni tycker det är så kul att hålla på med vatten, dagens tips!
nu ska jag göra det jag alltid skriver att jag gör (och egentligen ska göra det) nämligen att plugga. borde vara min starka sida nu så nu ska jag leka nina och tro att jag lever i USA (där alla äter med en hand och säger dude åt alla) och göra klart min engelska stencil och mina glosor, duktig tjej

kram


åkej nu e jag arg

bra josefin att du skickar dina skol arbeten till din mail så du kan jobba på det hemma, bra!. bra

lovely

josefin hjärta sol elikamed sant, det är ju heeeeeeeeeelt underbart! åh jag blir på så himla bra humör av att det är såhär varmt och soligt. jag satt ute med t-shirt idag på skolan och alla andra runt omkring sitter med uppdragna byxor och solbrillor och allt ser bara så sommrigt ut. iiih!
va i skolan som sagt, hade bara fyra lektioner och sovmorgon så jag överlevde. va och fikade med nina efter skolan sen gick jag och kollade en stund på träningen med bella, för hon ska börja?! ja det ska hon för jag bestämmer det :)
nu ska jag finslipa mitt arbeta om astrid lindgren och plugga på engelska glosor sen ska det chillas.

aajuste! dagens hemska by nina linder:

J: nina när kommer mina converse?
N: LOOOVA att inte börja gråta nu..
J: kommer dem inte?!
N: nej.. men alltså det blev ett missförstånd!
J: NINAA, ÅH! jag börjar fan grina nu
N: hihi förlåt
J: nu är du skylldig mig 700..
N: ... jag kan bjuda på fika? :D

hemd nina, hemd

hjälp

I- & U-land kan dra åt helevete..

ingen skola för mig idag men fan vad mycket jag måste göra klart idag hemma. allting är liksom halv klart och jag orkar inte göra klart dem. fast jag måste göra det så det är bara att sätta igång nu.
det är som är så konstigt är att jag vill gå till skolan!? alla går med i face grupper om " Alla vi som har ångest att gå till skolan söndagen den 12 april " och alla lägger upp statusar att dem verkligen inte vill dit och blablabla. men jag vill de :o jävla cepe. fast det är ju bara två månader kvar sen är grundskolan klar, YES. yes, yes, yes, yessss.

nu ska jag äta spaghetti och göra klart arbeterna.

kräm


sista lovadagen

buhu jag ligger typ och gråter för att det är sista lovdagen och jag är sjuk! (eller jag gråter inte det är mina ögon som rinner) fast ändå ganska skönt för jag ska inte till skolan imorgon.
nu har jag pluggat i en timme och jag är inte klar än. så himlans drygt.
så nu ska jag äta en sån där god kaka som häni säljer med klassen och kolla vidare på oth.

kram

.


1,2,3,4,5,6,7,8,9,10.....

är det möjligt att nysa femtusenmilijoner gånger på en minut?
för jag tror att jag har nyst sextusenmiljoner gånger nu

heeeeeelt sjuk

okej, halvt sjuk då. vaknade med väääärldens halsbränna så jag ligger ner bäddad i min säng och kollar på oth. big love. va i uppsala igår med mami, mitt barn bidrag är slut........... fast kag fick ganska mycket köpt faktiskt.
vi skulle ha åkt till stockholm med familjen och hälsat på släkt och gå i sollentunas nya kopcentrum men nej, jens hade feber osv så det blev inte så.
no plans för idag men jag får väl tjata på pappa att han ska köpa b&j's åt mig.

kram





Vad jag bryr mig om nu
är att aldrig ge hela hjärtat för kärlek igen
den tar slut från kyss till kyss
Vad jag bryr mig om nu
är att aldrig ge hjärtat rakt ut


let's go back to the start

det hjälper fan att lyssna på coldplay ibland nina (y)

kom nyss hem från v-ås, det gick jätte bra för dem. tyvärr kan jag inte säga något resultat för det är hemligt..

..nej då men dem räknar inte målen och så, skit tråkigt då vinner ju ingen! jag är fan fett lack

nu ska jag välja ut vad jag ska ha för meningar på min vita urrrr tråkiga vägg. ALLT kommer komma från världens bästa håkan hellströms låtar. så jag ska sitta och fixa och trixa med det en stund. sen ska jag nog göra en fruktsallad åt min sjuka bror bara för jag är så snäll idag. eller snäll vet jag inte, jag är inte arg iaf.


ja man kan säga att jag bor hos hanna

ännu en dag hemma hos hanna, lika bra de.
vi skulle ha sovit hemma hos mig men klockan tio så blir man typ spammad att det är fest hos filip. jahaja, så vi drog dit iaf. inte så skapligt drag direkt men det va kul och traffa folket.
hanna, jag och emil hade iaf as kul på vägen hem, vi gick barfota(?!) och när hanna bestämer sig för att plötsligt gå upp på en liten mur och slänga sig i buske, sen ville inte min cykel stå upp heller så det sluta med att emil har en riktigt störd film på mobilen. så kan det gå haha.

idag ska jag till västerås och kolla på min lillebror när han spelar sin första handbolls match.

kramis

jag tycker hanna är gullig när hon gör små ryck när hon sover

-

alla ord har någonstans en mening
även om dem är hur idiotiska eller är hur bra som helst.
dem känns lika mycket hur man än säger det, hur man än utalar det.
dem sätter sig fast i ens minne och man kan aldrig dra loss dem.
aldrig


:*

Jag vill bara berätta att jag har VÄRLDENS bästa vän. Tror ingen förstår hur roligt jag och josefin har tillsammans! älskar dig av hela mitt hjärta gumman / HJ

 


13.05

klockan närmar sig fem över ett och det här är ekot.

en tjej i numera 15års åldern ligger död i sin säng, det rapporterar hennes vän som ligger i sängen bredvid i en uppfällbar säng där fjädrarna prässas upp i ryggen på henne. vännen medelar att hon nu har blivit bortdommnad i hela ryggen.  tjejens vän vet inte hur det är med tjejen men hon vet att hon gör småryck i benen som hon tydligen brukar göra når hon sover.

pengar till rädda josefin med pengar för hon ska till stockholm har inte blivti på fyllt än. även om hon lider i en svår fattigdom nu så verkar ingen vilja donera pengar till den stackars flickan.

ungdomar som svälter i sängen har nu ökat med 10%. ungdomarna ligger kvar i sängen för länge och orkar inte väcka sin kompis och gå ner för en 2m lång trappa och äta lite frukost. även fast 2/3 av ungdomarna så gärna skulle vilja ta en visselpipa och blåsa i kompisarnas  öron.

det var allt för ekot, klockan är 13.15 och det är jag som är josefin lindström


hänis place

hemma hos hanna nu igen, jag gillar att vara här faktiskt
ronja nina och bella va här en liten stund också men dem har gått nu :( eller dem gick för en timme sen men haha. så hanna och jag har roat oss själva genom att spela in roliga filmer på oss själva när vi sittter och mimar.
nu ska vi kolla på crossroads, kan vara en av världens mysigaste filmer!


jag ronja hanna, haha kommer ni ihåg?

när jag var en afrikaaaaaaaaaaaan


nina och josefin funderar..

jossssii yoo!

J: dem säger ju "jooossiefin"
N: nej det gör dem inte
J: jo du hör ju!
N: men nej det är typ som att höra att dem säger hej det är nina, klick ist för hej det är nick, klick.
tystnad och blickar..
N:nej föresten det är det ju inte


josefin sitter vid sin data och är superduper smart och har skrivigt rubruken LEVNADSTANDAR
nina sitter bredvid och är inte lika smart och sitetr och sjunger (falskt) sitt bästa och kollar vad supersnillet skriver.
N: ha-ha du har glömt ett D (och pekar på levandstandar)
josefin skriver dit ett D och det blir en röd linje under ordet..
J: HAHAHAHAHHAHKAJHKJGTHFGLKJAJHAHHAH ( gör världens fulaste min+världens fulaste skratt)
josefin höger klickar på ordet och får rättsvaningen LEVNADSSTANDARD...


det är såhär vi gör när vi har våran plugg dag! och nej vi har inte kommit någon vart..


hänis place

sitter i hannas rum med henne och hennes kusin stina. haha hon är as härlig för att vara åtta,  så vi sitter och äter godis och pratar om killar (y) sitna har ny mobil också så hon "ringer" till sin älskling också.

var med sofia och hanna igår kväll, vi kollade på min håkan dvd när han spelar live från PL. man får värsta känslan sen vi va och såg han i stockholm eftersom det va samma låtar. åh då var det sommmar, saknar det as mycket och så när man tittar ut imorse så snöar det. då snackar vi panik! usch fyfan

planerna är inte riktigt klara för ikväll men ska iaf träffa sofia, nina och kanske moa!

jag känner mig fett tråkig, har inget att skriva om

kram



fånga dagen, efter.

det har iaf inte jag lyckats med!
festa hos nathalie mad massa underbara människor igår, jag tycker det vart hur lyckat som helst. somnade typ vi 6 eller 7 hos natha för oskar anton och frida hade ju sin egna supergalna efterfest nere i köket..
ligger i min säng nuoch är helt död. kroppen hänger inte riktigt med som jag vill. lika bra
så det händer ingenting roligt ikväll för min del. men det komemr fler dagar på lovet!

kram


sådär kan det ju se ut.. moa's bild

RSS 2.0