bästa vän



the story


galet bra låt

jag älskar vägrana nu! dem är ju alldeles torra och ser alldeles sommriga ut. synd bara att det ligger snö på sidorna..
fick igen sovmorgon idag för det var uppsammlings heat för nationella ch eftersom jag och nina missade uppsattsen i engelska så det var upp med tuppen idag igen. var på hur dåligt humör som helst men det kändes ganskabra när jag hade skrivit klart det.
tränade fotboll efter skolan, det gick as dåligt och lyckades till och med stäcka mig lätt precis ovanför jömsken(?). det är inte skönt!
nånting som är skönt däremot är att det snart är lov! wiie

kram

 hej giraffen

funäsdalen

jag har faktiskt varit borta så det är faktiskt därför jag faktiskt inte har skrivigt, det är sant.
som sagt, jag har varit i funäsdalen i en vecka med min underbara vän nina! så jag kör en sammanfattning på de:

 - bil i sju timmar
 - ipod med masssor av musik
 - donken kris
 - ballerina kladdkaka
 - skidor
 - hålla till vänster..
 -rumprace ner från en svart backe (det va inte planerat.. det bara hände)
 -blåtira av en lift
 - en supergullig/dryg 5åring och en supergullig/dryg 7åring
 - falukorv, köttsbulls & ägg macka
 -O'BOY
 -godis
 -Ben and jerry's
 -åka med lina efter skoter med leffe
 -grillning
 -jacutzzi (?)
 -amigo vid poolbar kille
 -toppstugan + vofflor
 -övertrötthet på allra högst grad
 -kittel krig
 -störda video inspelningar
 -get a room!
 - efterrätt
 - ICA, 15års gräns på enerigdryck, yeah

 
nu väntar jag bara på bilderna ifrån nina sen är jag nöjder :)


men ge mig sommar bara

jag börja gråta när jag såg att det snöa imorse. fyfan alltsåååå.

lika seg dag som vanligt i skolan. ipoden, ronja och adde är det ända som hållermig vacken annars skulle jag lätt slockna.. nina föjlde med mig och som alltid är hon så smart att packar sin väska till bredden så den väger 10kg när man ska GÅ till mamre också. sån tur är så va tova snäll och skjutsa hem oss! sen när vi kom hem så satte vi oss i min säng med varsin dator i knät och kollar face fast vi egentligen skulle plugga, nördar i know. ett helt ballerina packet lyckade vi också trycka i oss. och jag åt en HEL såndär rund knäckebröd macka med hål i mitten, jag kunde knappt äta middag sen för jag va så jävla mätt. så efetr det gick nina ocg jag med i en grupp på face som hete "vi som äter när vi har tråkigt" fast vi äter ju när vi har roligt också men ah. heh
fick iallafall lite gjort på min otroligt försenade so arbete. nu är nina och tränar sen kommer hon hit och sover!
och jag har packat det mesta till funesdalen också, wiho!

kram


nina och jag, valborg -08

måndag

slutade typ vid elva idag, superduper skönt! inställd svenska och engelskan va vi ledig ifrån eftersom vi körde dubbel pass förra gången. så det lönar sig att jobba på lite hårdare ibland! som jag måste göra nu ,
so uppsatts om I & U land som skulle ha varit inne förra veckan
hk uppsatts om budget som ska va inne imorgon
svenska arbete om en författare som ska va inne någon gång nästa vecka.
men nästa vecka är inte jag är skolan för då ska nina och jag till fjällen! äntligen, hoppas det är sånt här bra väder då med. och nina kommer hem idag hon borde va hemma nu till och med! :o får slänga i väg ett samtal snart kanske.
träning halv sex och efter det ska jag färga håret!

kram

riverside mother fucker

dålig uppdatering av mig men har inte haft tid att göra det heller.

I lördags drog ner på stan och kollade på modevisningen med hanna ronja och bella. sen bil upp till folkets park och kolla på UKM, frida va helt klart bäst! oj oj oj vad jag rös, låten är ju helt underbar också.
hem till hanna efter det och åt pizza och lyssna på musik på högsta volym, galet härligt. sen va vi ner till natti en snabbis sen chilla vi mest.

nu sitter jag och lyssnar på musik och ska snart äta lunch som min käre far gör åt mig för jag kan inte laga mat (förutom spaghetti då). sen bär det av på fotbollsträning. har inte tränat fotboll på evigheter så det är dags nu när innebandy säsongen är över! gillas. sen ikväll ska jag tona mitt hår brunt!

kram


hänis place

jag tror jag dör. jag är så jävla trött så det är helt sinnes! fast jag har sovigt och allt, skolan tar kol på mig..
iaf så är jag med hanna nu och vi ska snart dra till träningen.
lagfest imorgon, ukm på lördag, vilodag på söndag och på måndag kommer nina hem!!
gudars vad jag saknar henne, hoppas hon tar med sig sin dollar till mig och skittles som hon lovat hihi :D

kram

onsdag = tandläkaren

det har väl blivit lite av en traditon att åka till tandläkaren en onsdag eller torsdag varje månad, inte det roligaste. men så går det när båda sina föräldrar hade tandställning när dem var små så då är det jag som får lida. som tur är så får jag snart ta hur den! hur underbart är inte det? jag har haft såkallad räls i två år, den som satt under är redan borta för några månader sen och snart är det dax för den övre att försvinna för gått! tyvärr så måste jag sova med skena i typ ett år?! men det är ju värt.
så jag drar alltså iväg till västerås om en kvart för att kolla hur det går och så. det blev sovmorgon idag igen för min del. fast sen blir det tillbaka till skolan.
pluggdag blir det som gäller senare idag med ballerina!

kram


tisdag

så himla härligt väder idag igen! fast jag tyckte inte att det var lika varmt som igår men jag tog iaf på mig vårjackan och traskade iväg till skolan utan att frysa. underbart
idag har jag varit med philip och pluggat skallen av mig, haha. snart ska jag gå och äta pannkakor sen ska jag bara ta det lungt med familjen.

kram

just so you know

ligger i hannas säng med henne snarkandes bredvid, jätte gulligt..verkligen..
skapligt jobbig dag, försov mig och va helt slut i skolan. orkade inte tänka! usch. men aja det är bara att köra på i fyra veckor till sen äre ju lov igen.
så småning om när hanna vaknar, eller jag får nog väcka henne så ska vi ner till banken och ta ut pengar och hämta mina tränings saker hos mamma. och jag har huuuur ont som helst i nacken för en tjockis på matchen sprang rätt in i ryggen på mig så hela nacknen + ryggen knäcktes. vi vann iaf, tur det annars hade jag blivit arg. men nu ska jag nog göra hanna sällis i en kvart.

kram

satellite heart

jag tänker gå och lägga mig och titta på one tree hill och gråta för att det är skola imr osv.


sista lovdagen...

jag är skapligt trött. jag har druckigt minst 100 glas vatten tror jag visst. bra av mig!
kvällen va helt galen igår. jag hade iallafall as kul, även fast jag inte va glad hela kvällen så måste man göra det bästa av det. som hanna säger : nej nu skiter vi i det här och blickar frammåt. tyvärr kom polisen osv.
men tack alla för en underbart rolig och trevlig kväll, bra avslut på lovet tycker jag då.

nu ska jag packa väskan fixa till mig lite sen dra till samlingen. matchstart klockan ett. sista matchen för säsongen och dom vi möter är döva (Y)

kram


paper gangsta

jag stinker brun utan sol.. haha hanna du hade rätt min luktar precis som din. kanske för det är samma märke men ja. vad ska man göra liksom? är iaf ny duschad och ny insmord som sagt.
ska snart fixa klart på mitt rum och så. sen ska jag packa mitt pick och pack och dra in till stan för jag bor ju på landet frida...
hopaps på en lyckad kväll också, behöver verkligen det!

kram


ohyes

hänis place nura.
drog till idrottshallen vid åtta och kollade på innebandy match. träffade bella och ronja där så vi drog med dom till natti sen. efter de gick vi hem till niklas och kollade på film med han och jesper.
imorgon ska hanna och jag gå upp 10, yes!..hanna har lovat sin kusin att hon ska kolla på hennes match och jag måste följa med. sen senare på kvällen blir det partyy!

kram

paparazzi

snart blire käk sen drar jag hem till hanna.
planerna är lite oklara just nu men får se sen vad som händer.
ska iallafall sova där, det är det enda jag vet just nu!

kram


hear you me

ibland önskar jag verkligen att jag hade en egen lägenhet! vaknade klockan 10 av att mina brorsor och deras kompis spelar fotboll precis utanför mitt rum?! och min dörr va inte helt stängd heller så det bara dånade in i mitt rum. då är man ingen snällsyster inte! ligger och skriker från min säng att dom ska stänga dörren och svär och har mig. så nu har jag vaknat på helt fel sida kan jag lova.

idag ska jag städa mitt rum, det behövs verkligen. sen så ska jag fixa mina naglar (jag va för trött igår) och sätta på mig en ansikts mask och så tror jag också. det blev ingen fest idag så jag har inte några speciella planer för ikväll så vi får helt enkelt se vad som händer.

kramis


sliten

ÅH VAD JAG ÄR TRÖTT! damp. man ska inte va trött på lov, det är inte rätt. inte ett dugg rätt.
och jag har inte gjort något speciellt heller, bara åktskidor typ. mer än halva lovet har liksom gått och varenda himlans dag är in planerat.
nej nu mste jag slute klaga, det är ju iallafall inte skola! posetiva josefin.

har varit i v-ås med sofia och hanna idag. det blev en klänning, en kofta och nagellack, suuper.
snart ska jag trimma mina naglar dom ser för jävliga ut. har inte orkat fixa dem heller, men snart blir dem fina i kanterna och ska målas svarta. sen blir det nog en film och sängen.

norge bilder kommer

kramis


menjaa

jag är trött/sur/arg osv. så inge bra uppdatering nu inte.
men jag ska ladda upp norge bilder, lovar!
blir kanske v-ås imr vet inte än.
nu kommer iaf hanna och piggar upp mig

kramis



jag saknar sommaren och håkan!


hänis place

hemma!

RSS 2.0